Hírek

Dr. Timár Sándor végső búcsúztatása

Dr. Timár Sándor, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház I.Belgyógyászat - Kardiológia Osztály volt osztályvezető főorvosa életének 84. életévében elhunyt.

Bővebben

Oltási akciónapok 2022. januárban a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti oltópontjain

Az Országos Oltási Munkacsoport döntése alapján 2022. januárban minden csütörtökön és péntek délután 14.00-18.00 óra között, valamint szombaton 10.00-18.00 óra között oltási akciónapok lesznek a kórházi oltópontokon, így intézményünkben is.

Bővebben

Édes élet – Mézadományt kaptunk

Az Országos Magyar Méhészeti Egyesület Észak Bács-Kiskun Megyei Szervezete megédesítette munkanapjainkat.

Bővebben

Búcsúzunk Dr. Timár Sándor főorvos úrtól

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Dr. Timár Sándor, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház I.Belgyógyászat - Kardiológia Osztály volt osztályvezető főorvosa életének 84. életévében elhunyt.

Bővebben

Újabb nagy értékű adomány a kórháznak a Sencord Kft. támogatásának köszönhetően

Idén is több millió forintos készülék beszerzését támogatta a Sencord Kft. Ezúttal a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Központi Aneszteziológiai és Intenzív Terápiás Osztályának vásároltak a kapott adományból egy közel 2,5 millió forint értékű, okostelefonhoz csatlakoztatható mobil ultrahang készüléket.

Bővebben

Együtt a gyermekek gyógyításáért

A Kecskeméti Gyermekosztályért Alapítvány ismét a gyermekgyógyításban fontos eszközökkel lepte meg a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórházat.

Bővebben

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókorház járóbeteg ellátásának ünnepi munkarendje

Az év végi munkaszüneti napokon (2021. december 24.,25.,26. és 2022. január 01.,02.) a járóbeteg ellátás szünetel.

Bővebben

Ünnepi látogatási rend a rendkívüli látogatási engedéllyel rendelkezők számára

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti telephely fekvőbeteg osztályain továbbra is látogatási tilalom van érvényben, de a rendkívüli látogatási engedéllyel rendelkező hozzátartozók részére az ünnepi látogatási rend az alábbiak szerint alakul

Bővebben

Hozzátartozók tájékoztatása az ünnepek alatt a Covid Tüdőbelgyógyászati Osztályon

Az ünnepek alatt a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti telephely (Kecskemét, Nyíri út 38.) Covid Tüdőbelgyógyászati Osztályán a hozzátartozók tájékoztatása az alábbi időpontokban történik

Bővebben

Köszöntötték az állami díjazottakat a kecskeméti közgyűlésen

A kecskeméti képviselő-testület decemberi ülése előtt az állami kitüntetésben részesült helyi kiválóságokat köszöntötték a Hírös Agórában.

Bővebben

OLTÁSI AKCIÓNAPOK a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti oltópontjain

Az oltási akcióhetek sikerére tekintettel újabb oltási akciónapokat szervzenek országosan a kórházi oltópontokon. Ezúttal is – ezeken a napokon - előzetes időpontfoglalás nélkül és helyszíni regisztrációval fel lehet venni akár az első, akár az elmaradt második, akár a megerősítő harmadik oltást. A megerősítő oltás mindenkinek ajánlott, aki már 4 hónapnál régebben kapta meg előző oltásait.

Bővebben

A főigazgató büszke a megyei kórház szakmai gárdájára

Idén dr. Svébis Mihály, a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház főigazgatója vehette át az egyik megyei Prima díjat. Vele beszél­gettünk karrierjéről, arról, hogy mennyire hiányzik a műtő, miben kellene előrelépnie a magyar egészségügynek, illetve hogy milyennek ítéli meg a társadalom hozzáállását a Covid-járványhoz és az oltásokhoz.

Bővebben

Kalocsai telefonszámok

Hozzátartozók tájékoztatása a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház Kalocsai Szent Kereszt Kórház Telephely COVID osztályán fekvő betegekről

Bővebben

OLTÁSI AKCIÓHÉT a Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti oltópontjain 2021. november 22 – 28. között

Az átoltottság további növelése és a járvány megfékezése érdekében a kormány 2021. november 22-28. között Oltási Akcióhetet indít a kórházi oltópontokon. A kórházak országszerte megemelt oltási kapacitással és időpontfoglalás nélkül is várják azon a héten a még oltatlanokat és akár a második, harmadik oltást felvenni kívánókat is. Az oltatlanok kivételesen előzetes regisztráció nélkül is érkezhetnek az oltópontra. Ez esetben regisztrációjukat a helyszínen végzik el és oltásuk érkezési sorrendben történik.  

Bővebben

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti telephelyeit érintő változások 2021.11.15.

A Bács-Kiskun Megyei Oktatókórház kecskeméti telephelyén az egyre erősödő járványhelyzet miatt, a közeljövőben ismételten átszervezések, költözések várhatóak.

Tisztelettel kérjük Önöket, hogy az osztályok helyéről és az ellátásokkal kapcsolatban az adott osztályon, illetve részlegen, vagy a telefonközpontban szíveskedjenek érdeklődni.

Bővebben